Vriendinnenuitje

vriendinnenuitje

Trouwjurken passen met je vriendinnen, dat klinkt toch als het ideale vriendinnenuitje

En dat is het zeker! Dat kan de vriendinnengroep die ik laatst in de fotostudio van Fotoster had zeker bevestigen. Best wel een beetje spannend vond ik het zo de eerste groep die kwam trouwjurken passen. Zal het een succes worden?

Met z’n zessen kwamen ze naar  Grootebroek waar het begon met een kop koffie, thee en wat lekkers. Ondertussen vertel ik wat de bedoeling is van de dag en wordt er snel ik het boek gebladerd en gekozen  welke jurk bij wie het mooist zou staan. 

Nadat iedereen een jurk had gekozen en er sluiers, handschoenen en andere accessesoires werden uitgezocht is het tijd voor de fotoshoot. Natuurlijk eerst alle zes samen en daarna nog apart.

Dan is het tijd voor de tweede pasronde. De sfeer wordt wat uitbundiger en waar de foto’s net nog keurig en braaf waren worden de dames nu wat losser en worden er zelf kousenbandjes geshowt op de foto. Des te gekker des te beter zullen we maar zeggen…

Als alle foto’s gemaakt zijn is het voor mij even tijd om terug te kijken. Hoe hebben de meiden het ervaren zijn er pinten die naders zouden kunnen. Zeker omdat het mijn eerste keer is vind ik het fijn feedback te krijgen. Zo kan ik dit meenemen voor een volgende vriendinnenuitje. Gelukkig hoor ik alleen maar positieve reacties terug en heeft iedereen erg genoten! De spanning vooraf was dus helemaal niet nodig.

Als er dan ook een mooie google recensie van 5 sterren voor terug komt dan is het wel duidelijk. Trouwjurken passen met vriendinnen is een superleuk meidenuitje!

Op naar het volgende vriendinnenuitje! Wil jij nu ook een leuk vriendinnenuitje of heb je andere wensen neem dan contact met ons op voor de verschillende opties  

Liefs Esther

Vriendinnenuitje

Comments are closed.